Dansk Champignonmuld i BIGBAG - 1 m3 inkl. fragt

Dansk Champignonmuld i BIGBAG - 1 m3 inkl. fragt

1.595,00 DKK

Vejl. udsalgspris 1.250,00 DKK


Model/Varenr.: 5712881013158
Lagerstatus: På lager
stk.

Dansk champignonmuld er særdeles velegnet til:

  • Ny anlægning af haver
  • Jordforbedring af eksisterende haver og urtehaver samt drivhus
  • Afdækning i stedet for bark
  • Næringstilskud ved potteomplantning

 

Mulden holder på fugtigheden og giver naturlig næring til jorden. Mulden har en grov og porøs struktur der giver liv og luft i jorden.


Ønsker du at undgå ukrudt ved nyplantning, kan du sprede et 5 cm tykt lag i og omkring plantningen.


Mulden er også velegnet til at fræse i tung lerjord, leret eller i sandjord. Fræs mulden så langt ned som muligt, for at opnå det bedst mulige resultat.


Når du anvender dansk champignonmuld som jordforbedring er det vigtigt at du aldrig planter direkte i mulden, da koncentrationen af næringsstoffer er meget høj, anvende derfor omkring ¼ af den økologiske jordforbedring.


Den danske champignon jordforbedring kan blandt andet anvendes som plantemuld, hækmuld, plænemuld og pottemuld. Desuden kan mulden med fordel også anvendes i højbede, i rosenjord eller drivhusblandinger.

 

1 stk. BIGBAG indeholdende 1 m3 Champignonmuld. 

Jo flere BIGBAGS du bestiller, jo billigere bliver prisen pr. sæk. Du kan derfor med fordel bestille samme med dine naboer. 

Bestil så mange sække som du ønsker, for at opnå billigste pris. Der er ingen begrænsning for antal aflæsningssteder, dog skal det ske indenfor samme leveringsdag og indenfor en radius på maks 3 km. fra første aflæsningssted for ordren. 

 

Det er købers ansvar at koordinere leveringsrækkefølgen ved levering til flere adresser, er dette ikke oplyst i meddeles feltet på ordren eller på mail senest dagen før levering. Leveres alle sække på købers oplyste leveringsadresse.

 

Datablad for den danske champignonmuld kan rekvireres ved at skrive til info@champignonmuld.dk